About Shauni

 De voorbereiding, de 'shoot' zelf of de nabewerking: ik werk met veel enthousiasme aan al mijn foto's en ik ga voor het maximale resultaat!

Our Story


Shauni Vissers, geboren op 24 februari 1994, woont in Wijchen en is zes jaar actief als kapster. Na haar afstuderen en in het bezit van haar diploma Allround kapster en Visagiste en certificaat manicure, kon Shauni direct aan de slag bij 't Haarhuys in Grave. Maar ze wilde meer! Meer afwisseling in haar werkzaamheden. Dat resulteerde in een switch naar MV-Vissers in Vught waar zij full-time aan de slag kon als allround hairstylist, visagiste en manicurist. Dat een aantal jaren vol gehouden ging het reizen en weinig trainingen krijgen vervelen. Shauni wou meer leren en zocht naar een andere werkplek met meer uitdaging. Hair & Beauty studio Marc in Groesbeek waar ze meteen de Fashion week in Amsterdam mee mocht proeven. Mooi Haar in Horst gemaakt. Shauni is een doorzetter en gelooft in haar zelf. Op haar actieve werplek bij Kapsalon Gijsbers in Boxmeer hoopt ze daar vastigheid te kunnen krijgen en een mooie toekomst met mooie en leuke uitdagingen.

 


Our Mission


In haar vrije tijd is Shauni druk met de fotografie, haar grote hobby en passie. En haar liefde voor interiordesign . Als kleine meid beschikte ze over een camera en fotografeerde alles wat op haar pad kwam. Tijdens wedstrijden waar Shauni ook heel fanatiek in is, werd de camera niet vergeten. Een sport op zich om sportbeelden op de juiste moment vast te leggen. Een andere fotograaf op de fietscrossclub heeft haar de technieken geleerd. Met de workshop Digitale Fotografie, gevolgd bij Foto De Vakman in Uden heeft Shauni de digitale kneepjes van het vak geleerd.

 

Inmiddels heeft Shauni al veel beeldmeteriaal verzameld. Bent u nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje hier op de website onder haar 'Portfolio'. Veel kijkplezier!